O nama

Suvremeni trendovi dizajna interijera

Lignor d.o.o.

Tvrtka Lignor d.o.o. osnovana je 23. kolovoza 2011. godine sa sjedištem u malom slavonskom gradu Pleternici na adresi Kralja Zvonimira 35.

Proizvodnja tvrtke temelji se na prerađivanju drveta. Osim obrade drveta odnedavno nudimo i plastifikaciju metala.


Vlasnici su osnovali tvrtku kako bi u poslovnom smislu realizirali svoje dizajnerske ideje namještaja za uređenje interijera.

U iznenađujuće kratkom roku tvrtka Lignor postala je prepoznatljiva na domaćem i inozemnom tržištu. 

Drvo kao materijal kojim se koristimo, predstavlja autentičnost i kvalitetu naših proizvoda, što je rijetkost na našem tržištu.

Trenutno se bavimo proizvodnjom drvenog namještaja, vrata te dizajnerskih rasvjetnih tijela.

Kupci su vjerni našim proizvodima iz razloga što je naš proizvod istovremeno kvalitetan i funkcionalan te cjenovno prihvatljiv.

Opremljenost našeg proizvodnog parka omogućuje brzu prilagodbu novim programima koji realiziraju visoka očekivanja kupaca. Naše ciljne skupine klijenata predstavljaju prvenstveno stambeni objekti, hoteli te javne ustanove.Misija i vizija tvrtke


Misija tvrtke Lignor jest  svojom ponudom proizvoda i usluga za svakodnevnu upotrebu stvoriti najbolje uvjete za potrošače te uz stručne i motivirane radnike pružiti najbolju uslugu i kupovinu potrošačima u ugodnom okruženju.

Vizija tvrtke jest biti sinonim za tvrtku koja stalno postavlja više standarde kako u sferi poslovanja, trgovine i investicija, tako i u sferi življenja i koja, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira.

Glavni cilj tvrtke je unaprjeđivanje proizvodnje kroz inovativne proizvode te korištenje ekološki prihvatljivih materijala. Također, tvrtka teži ka suvremenim trendovima dizajna interijera, što potvrđuje suradnja s raznim arhitektima i dizajnerima.

Kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca, konstantno usavršavamo postojeće proizvode te nudimo nove. Neprestano nastojimo pratiti promjene kako bismo se mogli razvijati u skladu sa potrebama tržišta te biti inovativni.

S obzirom na sve veću potražnju za našim proizvodima, potrebno je konstantno usavršavati proizvode, a to je moguće ulaganjem u proizvodnju kako bi konačni proizvod bio kvalitetno proizveden u što kraćem vremenu.

Struktura tvrtke

Članovi društva:

Ana Jelić
Kristina Jelić
Dean Hruškar

Direktor:

Ana Jelić

Imate pitanje?